Heerlijke pasta van Carlo Straver verdient een mooi bord!
Ravioli met
Gorgonzolasaus
**********************
Recept 4 personen:
250 gram
ravioli ongekookt
Water
Olie
Zout
Werkwijze:
Kook de ravioli in kokend water beetgaar. Afgieten met een
deksel op de pan.
Spoel daarna de ravioli koud onder stromende water. Daarna
goed uitlekken.
Gorgonzola saus
500 gram
crème fraiche
100 gram
Gorgonzola
½ gesnipperd uitje
Peper
Witte wijn
Peterselie of bieslook
Maak ondertussen de saus als volgt.
Fruit het uitje in een beetje olijfolie. Brokkel de kaas
erbij en giet hierbij een scheutje witte wijn.
Laat dit even doorkoken en voeg dan de crème fraiche toe.
De saus aan de kook laten komen en op smaak maken met peper.
Doe de uitgelekte ravioli bij de saus en laat dit even aan
de kook komen.
Als garnering kun je er fijn gesneden bieslook aan
toevoegen.
Klaar om te serveren.